Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad krävs för att bröd ska bli KRAV-märkt?

Hej,
Jag undrar vad ni kollar efter om ni ska KRAV-märka ett bröd?

Isa Lundén Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Isa,

    För att ett bröd ska kunna bli KRAV-märkt krävs det att att hela produktionskedjan från spannmålsproduktionen till förädlingen sker i enlighet med KRAVs regler.

    För att en produkt sammansatt av flera ingredienser ska bli godkänd måste minst 95% av vikten i produkten vara KRAV-godkända ingredienser (undantag är koksalt och vatten).

    Vill du läsa mer om hur odlingen av KRAV-certifierat spannmål går till kan du göra det här: http://www.krav.se/spannmal

    Helena Berglund

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.