Denna sida riktar sig till dig som konsument.

Policy för personuppgifter

För att skriva inlägg eller kommentera på forumet så måste du ange ditt namn och din e-postadress.

Din e-postadress används bara för att meddela när någon har svarat på ditt inlägg. Vi kommer aldrig att sälja eller på annat sätt sprida denna information till tredje part utan ditt godkännande.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum så anmäler du ditt inlägg genom att trycka på varningstriangeln och skriva en förklaring till vad du vill göra, då kommer en redaktör snart ett ta bort uppgifterna.

Policy för innehåll

Som användare av KRAVs konsumentforum accepterar du att det du skriver publiceras på forumet och därmed kan läsas av andra användare som besöker forumet.

Vi välkomnar en öppen dialog på detta forum förutsatt att användare visar respekt för andra och diskuterar sak, inte person. Det är okej att kritisera och väcka debatt men vi tolererar inte personangrepp. KRAV förbehåller sig rätten att omedelbart ta bort olämpliga kommentarer och inlägg som:

  • Strider mot svensk lag.
  • Innehåller pornografiskt material, olaga våldsskildringar, hets mot folkgrupp, uppmanar till brott eller inlägg som bryter mot upphovsrätten.
  • Inte har någon koppling till KRAVs verksamhet.
  • Innehåller reklam.
  • Är skrivna med ett stötande språk.

Användare som postar kommentarer eller inlägg som innehåller något av ovanstående kan komma att blockeras. Individer som önskar ta bort eller påtala olämpligt innehåll gör detta genom att anmäla det som olämpligt. En länk för detta hittas strax under varje inlägg och kommentar.