Till senaste kommentaren

Skapa förtroende för er organisation!!!!

vilka konkreta åtgärder ska ni vidta för detta? Om det saknas resurser for att leva upp till vad KRAV står för  - lobba för mer!! Det förakt för organisationer som er som skapas när ni inte är ärliga, är förödande för de viktiga mål som ni ska arbete mot.
Förväntar mig kommentarer och redovisade åtgärder som ni vidtar tillsammans med alla företag involverade maa det som kommit fram. Viktigt inte minst för producenter som lever upp till kraven!!!!
Det är ett måste, speciellt då ni skriver : … särskilt höga krav på djurvälfärd..
Att producenter som plågar djur (och blir fråntagna sin märkning för det) skulle vara noga med hur de odlar?! Tror ni på det?

Anki BookAnki Book Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anki. Tillsammans med flera andra i branschen undersöker vi möjligheten att på något praktiskt och frekvent sätt få information från den offentliga kontrollen per automatik. Varje misskött djur är allvarligt och något vi ständigt strävar efter att kunna fånga i ett så tidigt skede som möjligt. KRAV-certifieringen är det bästa vi har för att motverka just detta.

  Läs gärna mer på KRAVs hemsida här: www.krav.se/aktuellt/uppdrag-granskning/.

  Här finns även beskrivning, gård för gård, hur kontrollföretagen har agerat i varje enskilt fall: www.krav.se/aktuellt/uppdrag-granskning/#gardar

  Vi håller med om att det är väldigt tråkigt för de 99,5% av KRAV-certifierade lantbrukarna som sköter sig helt enligt reglerna.

  Vänligen,
  Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.